Benvinguts al Bloc d’infantil

En aquesta pàgina trobareu les activitats que pengem les mestres per continuar el curs online. Són moments complicats però sens dubte ens en sortirem. Més aviat del que penseu, ens tornarem a trobar per l’escola per aprendre, riure i jugar. Una abraçada a tots i cuideu-vos molt, però molt, molt.

P-5 A TIGRESSORTIDA A LA MUNTANYETA 


Aquest dimecres 24 de Novembre la classe dels TIGRES hem anat a la Muntanyeta!!

Allà hem pogut observar la natura a la TARDOR.  Com cauen les fulles, quin color té el paisatge i sobretot, hem pogut gaudir d'un bonic matí a l'aire lliure.


 

A la tarda, amb tots els elements que hem pogut agafar a la Muntanyeta hem creat cadascú de nosaltres el nostre propi mural de la TARDOR, amb pinyes, fulles, pals, pedres, floretes,... Tot ens ha semblat perfecte per els nostres murals!_________________________________________________________________________________

    SANTA CECÍLIA - EL DIA DE LA MÚSICA!     


Durant la setmana passada a l’escola vam celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la música.

A infantil vam crear el nostre propi instrument musical... UN PAL DE PLUJA!

Divendres vam celebrar aquest dia, escoltant i ballant diferents músiques.  Ens ho vam passar GENIAL!!


___________________________________________________________________________________


P -  p

Aquestes darreres setmanes hem estat treballant la lletra "plligada, tan el seu so com el seu traç, mitjançant diverses activitats.

La primera de totes va ser quan el nostre company Àlvaro ens va presentar i ensenyar la lletra "p" 

Després vam jugar a buscar paraules amb la lletra i vam omplir el vocabulari de l'aula.

(Aquest vocabulari sempre ho tenen present a l'aula i el poden copiar i llegir sempre que vulguin.Hem treballat el traç en diferents racons, AMB SORRA, PLASTELINA, FENT CAMINETS AL TERRA AMB COTXES, A LA PISSARRA, ESCRIVINT VOCABULARI, mireu, mireu que bé ho han fet els TIGRES!!!

 

(Cliqueu a la imatge i podreu veure la resta de fotografies)

_________________________________________________________________________________________________________

A l'aula tenim un mural on en cada estació de l'any, treballarem, la ROBA, els 
ANIMALS, el MENJAR , les PLANTES, aprendrem DITES i observarem el TEMPS.ESTEM A LA TARDOR !!!

Durant aquestes setmanes hem treballat diferents aspectes d'aquesta estació.

A plàstica vam fer un bolet amb ceres i cotó.També hem experimentat amb els colors de la tardor.  Amb pintura, vam fer lliurement un dibuix.
Pel que fa el menjar típic de la tardor, vam poder observar els fruits d'aquesta estació i hem après la diferència entre FRUIT SEC I CARNÓS
.


 


Com aquest any les famílies no podeu entrar a l'escola, us volem ensenyar el mural que hem fet entre tots, tant els tigres com els dinosaures.  Amb les nostres empremtes, hem fet un arbre i hem estampat amb taps de suro simulant les fulles de la tardor. 
 __________________________________________________________________________________

Els TIGRES hem celebrat la CASTANYADA el passat divendres 30 d'Octubre a l'escola.

Aquest any ha estat una miqueta diferent, però no per això ho hem deixat de fer amb la mateixa il·lusió!

HEM FET PANELLETS!!

Aquest any una miqueta diferents... amb plastilina !! S'ho van passar d'allò més bé, endevinant de què serien els panellets segons el color de la plastilina!FESTA DE LA CASTANYADA!

A la tarda, vam celebrar la festa de la Castanyada a l'aula.  Vam posar música i vam ballar i cantar les cançons típiques d'aquesta festivitat.  

Ens ho vam passar d'allò més bé!!


 
_________________________________________________________________

Hola famílies!!


Durant el curs treballarem el TALLER DE LES EMOCIONS. Aprendre com gestionar i identificar les emocions que podem anar sentint durant el dia a dia. 

És per això que aquestes últimes setmanes, hem treballat mitjançant el conte "El Mosntre de colors", algunes de les emocions representades.

En una de les sessions vam classificar imatges pròpies de nosaltres on expressem diferents emocions.  Una vegada classificada l'emoció parem d'allò que ens fa sentir i fiquem algun exemple d'alguna situació en la que ens hem sentit així.
Aquestes fotos les aprofitarem per crear a l'aula un racó on podran jugar a classificar-les amb les diferents imatges del monstre de colors que ells mateixos han pintat.

Des de casa, també podeu realitzar aquesta activitat canviant les imatges i fent fotografies de la família, d'aquesta manera els infants poden parlar i compartir amb vosaltres les seves emocions i inquietuds.